Voor in de tuin

Voor in de tuin

De zomertuin voor 2018

De zomer komt er weer aan en natuurlijk is het dan weer de tijd van het jaar om lekker te ontspannen in de tuin maar toch ontbreekt er iets aan je tuin waardoor je toch geen zin krijgt om te ontspannen in je eigen tuin. Daarom hebben wij de volgende tips voor je om een mooie tuin te krijgen.

 

1.Vormgeving van de tuin

Een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om je tuin zo mooi mogelijk te maken is door het een vorm te geven, zoiets als een cirkel, vierkant of een langwerpig vlak. Alleen maak het niet te rommelig.

 

 

 

 

 

 

2.Verschillende planten

Om een mooie en kleurrijke tuin te krijgen, is het de beste manier om meer planten neer te zetten in je tuin. Het lijkt misschien een klus, maar daar ben je een middagje mee bezig. Eventueel kun je ook planten van de bloemmist kopen en in de tuin plaatsen. Zorg er alleen voor dat het verschillende en kleurige bloemen zijn. Zo krijg je een kleurige en mooie tuin.

bloemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Bomen maken een verschil

Gezien de grootte en levensduur zijn bomen erg goedkoop en slecht een paar zijn er maar nodig om verschil te maken in de tuin. Probeer daarom kleine bomen zoals de Amelanchier lamarckii, Junibes of een Prunnus. Die zorgen ervoor dat de  tuin er gevuld uit ziet en het neemt niet veel plaats in beslag.

 

 

 

 


4.Vijver

Naast alle planten en bomen is een vijver de ideale oplossing voor een perfecte tuin. Niet alleen zorgt het voor een prachtige en natuurlijke tuin. Het zorgt namelijk voor een levende en ontspannen gevoel als je de tuin inloopt. Je krijgt meer zin om de tuin in te willen en de vissen te bekijken.