Aankoop van een elektrische haard

Aankoop van een elektrische haard

Ik heb pas een nieuwe woning gekocht die toe was aan een verbouwing. De keuken moest helemaal verbouwd worden. Ik had een nieuwe keuken besteld en die was binnen een maand klaar. Ik wilde graag mijn slaapkamer verbouwen een ander bed en ik wilde graag het laminaat vervangen door vloerbedekking. De badkamer was ook verouderd dus die moest ook opgeknapt worden. Ik had een erg ruim bad laten plaatsen en een regendouche. Ik wilde het laminaat in de woonkamer en in de keuken graag vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. Ik wilde onder de televisie in de woonkamer graag een nieuwe elektrische haard laten plaatsen.  Ik was dus op zoek gegaan op het internet naar een elektrische haard voor onder mijn televisie.

elektrische haard

Website

Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website elektrischehaard.nl. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf je als klant te bieden heeft. Ze bieden de producten aan tegen relatief lage tarieven en ze beschikken over een erg snelle levertijd wat natuurlijk beide erg aantrekkelijk is. Alles is ook uit voorraad leverbaar. Ik nam verder een kijkje op de website over wat ze aan te bieden hebben. Ze beschikte over een erg ruime keuze. Nadat ik de electrische haarden aan mijn vrouw had laten zien hebben wij samen een keuze gemaakt. De monteur was er binnen enkele dagen hij was erg vriendelijk en de elektrische haard was snel geplaatst. Ik was erg tevreden over het resultaat en mijn vrouw ook. We zijn dus erg tevreden over de service die dit bedrijf aanbiedt.

Reacties zijn gesloten.