De schuifhordeur is de passende oplossing voor grote oppervlakken

De schuifhordeur is de passende oplossing voor grote oppervlakken

horrenAl sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. Ze beheersen processen en repareren zelf. Dit zorgt ervoor dat ze de beste kwaliteit kunnen leveren.

Unilux is een bedrijf met meer dan 1600 dealers. Zo is dit bedrijf altijd dichtbij! Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw producten op hun webshop bestellen. Ze maken volledig op maat gemaakte aluminium producten met 5 jaar garantie.

Zo verkopen ze ook schuifhordeuren. Heeft u een grote deuropening en/of een schuifpui? Dan is de schuifhordeur een passende oplossing!

De schuifhordeur is een chique en comfortabele horoplossing. Geniet van de frisse lucht in uw huis en houd insecten buiten dankzij een op maat gemaakt schuifhordeur. Zo loopt u bijvoorbeeld in de zomer gemakkelijk van binnen naar buiten en andersom zonder dat u druk hoeft te maken over vliegen en andere insecten. Daarnaast voorkomt een schuifhordeur ook muffe lucht en schimmelvorming in uw huis.

U kunt er ook voor kiezen om een dubbele schuifhordeur te nemen wanneer u een geschikte deuropening hebt. Voor een hordeur is het alleen wel belangrijk dat u naast de deur extra ruimte heeft voor de schuifhordeur.

Waarom een schuifhordeur kopen van Unilux?

  • Eenvoudige montage; U kunt de schuifhordeur zelf monteren maar dit ook laten doen door een lokale expert.
  • Altijd een oplossing; U kunt een schuifhordeur op maat laten maken.
  • Snelle levering; De schuifhordeur wordt binnen 1 week geleverd.
  • Duurzame oplossing; De schuifhordeuren van Unilux gaan jaren mee en daarom geven zij u 5 jaar garantie.
Reacties zijn gesloten.