Directfloor.nl a-kwaliteit tegen bodemprijzen

Directfloor.nl a-kwaliteit tegen bodemprijzen

Tijd voor nieuw laminaat in je huis, waarom dan niet bij Directfloor.nl? Zelf heb ik mogen ervaren dat Directfloor.nl een aanrader is voor het aanschaffen van een nieuwe laminaat vloer.

Na rondkijken bij vloer-speciaalzaken werd mij duidelijk dat een laminaat vloer kopen duur kan uitpakken. Gelukkig kwam ik op het internet de winkel Directfloor.nl tegen. Directfloor.nl biedt lage prijzen (inclusief laagste prijsgarantie), rechtstreeks vanuit de fabrikant aan. Hierdoor kan de winkel direct leveren met lage prijzen. Mijn bestelde laminaat vloer was dan ook erg snel bezorgd, ik mocht zelf de bezorgdatum kiezen. Voor vragen kon ik bij Directfloor.nl snel terecht via de mail, telefoon en via de chat op de website.  Directfloor.nl is dus makkelijk bereikbaar. Tevens leveren zij ook aan zakelijke klanten laminaatvloeren & PVC vloeren.

Laminaat vloer

Service

Naast een goede levering heb ik ook de service van Directfloor.nl mogen ervaren. De winkel biedt een legservice voor de laminaat/pvc vloeren die je via de webwinkel hebt gekocht. Een ervaren zzp-er kwam de nieuwe laminaat vloer vakkundig leggen. Ik ben dan ook zeer tevreden over het resultaat! Concluderend kan ik Directfloor.nl aanraden voor het aanschaffen van een laminaat vloer. Gemakkelijk, goedkoop en snel!

 

 

Reacties zijn gesloten.