Vloeren Enschede is een echte aanrader!

Vloeren Enschede is een echte aanrader!

woonkamer inspiratieHeeft u een nieuw huis gekocht en wilt u hier een nieuwe vloer in leggen? Of vind u de huidige vloer niet meer zo mooi en wilt u hier een nieuwe? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen bij vloeren Enschede.

Vloeren Enschede bestaat al meer dan 10 jaar en is sinds 2005 leverancier voor tegels en vloeren in de omgeving van Enschede en Hengelo. Zij hebben een zeer grote showroom van maar liefst 600m2 en een kantoor en opslagruimte van meer dan 2500 m2. In deze opslagruimte hebben ze een tegelcollectie liggen van meer dan 100.000 m2. Hierdoor is het mogelijk om de tegels snel bij u thuis te leveren direct vanuit ons assortiment.

Over vloeren Enschede bij Tegelmaxx

Bij vloeren Enschede leveren ze zowel aan particulieren als zakelijke relaties. Maar ook aan projectontwikkelaars, vastgoedhandelaren, overheden en sportverenigingen. Het is voor iedereen mogelijk om een vloer te kopen bij Tegelmaxx. Het bedrijf van vloeren Enschede is geen trendsetter maar zorgt er wel vaak voor dat noviteiten als eerste op de markt liggen. Dit komt door het veelvuldige klantencontact uit het buitenland.

Reacties zijn gesloten.