Voor goedkoop verhuizen kunt u terecht bij Zelf Goedkoop Verhuizen

Voor goedkoop verhuizen kunt u terecht bij Zelf Goedkoop Verhuizen

Zelf goedkoop verhuizen is mogelijk met de unieke verhuishulp van Zelf Goedkoop Verhuizen. Zij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Zelf Goedkoop Verhuizen zorgt voor een veilige en betrouwbaar vervoer, verhuismateriaal, verhuishulp en eventueel gebruik van een verhuislift. Zelf verhuizen wordt daardoor zeer eenvoudig! Het is een echte aanrader om te verhuizen met dit bedrijf!

Een verhuiswagen van 39m3 inclusief chauffeur / verhuishulp kunt u al een hele dag huren voor maar €295,-. Ook internationaal verhuizen is mogelijk bij Zelf Goedkoop Verhuizen.verhuisbedrijf Nijmegen

Dit bedrijf zal er alles aan doen om de juiste verhuishulp te bieden. Dit doen zij door middel van een stappenplan die u hieronder ziet.

De werkwijze van Zelf Goedkoop VerhuizenGoedkoop verhuizen

  • Voorbereiding; Na akkoord over de offerte, pakt u alle dozen in met alle spullen, demonteert u bedden en kasten en zorgt u ervoor dat alles klaar staat voor de transport.
  • Op bestemming; De verhuizers zullen op de afgesproken tijd bij u zijn. Samen met u laden zij de vrachtwagen in en vertrekken zij naar de bestemming.
  • Op de bestemming; Op de plek van bestemming wordt de taakverdeling door het verhuisteam overlegt. Gezamenlijk zal de vrachtwagen uit geladen worden. Tenslotte wordt er geproost op een goede afloop.  

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via het online formulier. Zij zullen uw vraag graag beantwoorden.

Ook kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Dit kan via de website https://www.zelfgoedkoopverhuizen.nl/. Hier ziet u een kopje met ‘offerte opvragen’.

 

Reacties zijn gesloten.