Zeer tevreden over Adviesbureau de Jong

Zeer tevreden over Adviesbureau de Jong

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vrouw verhuisd naar onze nieuwe woning in Dordrecht. Wij willen onze woning graag ombouwen tot een duurzame woning. Onze buurman raadde ons het Adviesbureau de Jong aan daarom besloten we ook om een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf. 

Adviesbureau de Jong
Adviesbureau de Jong

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Toen we terecht kwamen op de website van Advies de Jong kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van dit bedrijf is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie die op de website te vinden is sprak ons super erg aan waardoor we besloten om op het internet op zoek te gaan naar en aantal reviews. Op het internet zijn super veel zeer positieve reviews over het bedrijf te vinden van doelbewuste mensen die graag over wilde stappen naar duurzame energie voor een voordelig maandtarief. Na het lezen van de informatie besloten we contact met het bedrijf op te nemen.

Zeer goed advies gekregen

We werden vervolgens erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. na het gesprek besloten we om een aantal zonnepanelen op ons dak te laten plaatsen om duurzame energie op te wekken. dit is inmiddels afgerond en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Daarom raden we het bedrijf ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar duurzame energie voor zijn woning.

Reacties zijn gesloten.